Home

ERKEMEDER-HONDENDAG 2017

 

LET OP: in 2017 gaat de ERKEMEDER-Hondendag plaatsvinden op zaterdag 30 september!
Wij zijn vol voor de standhouders en zullen geen aanmeldingen meer aannemen.
 

Vanaf 2017 is de ERKEMEDER-Hondendag elk jaar op de laatste zaterdag van september. U bent welkom van 11:00 tot 17:00 uur om de leukste Hondendag van het jaar te bezoeken! 


Ieder jaar weer een daverend succes en nog steeds groeit het bezoekersaantal. De laatste jaren trekt dit evenement ongeveer 5000 bezoekers en waren er elk jaar ongeveer 100 stands! 
Parkeren kost € 2,00 voor de gehele dag!

In 2017 zullen er weer diverse activiteiten plaatsvinden. Shows om naar te kijken, kramen om uw viervoeter te verwennen maar ook zijn er activiteiten waar u met uw hond aan kan deelnemen. 

Voorgaande jaren waren er o.a.: 

    Jack Russell race Hondenfotografen
  Waterwerken van de Newfoundlanders Gedragstherapie
  Workshop tricks & Trucs Parcours met geleidehond
  Para agility Hondenraces
  Dog Dance wedstrijden Hoopers

 

Klik hier voor een foto impressie van de hondendag van 2016 

Er kan gesnuffeld en gekocht worden bij de verschillende marktkramen met onnoembaar veel hondenspullen zoals hondenkleding, koekjes, hondenvoeding, spelletjes of speeltjes. 

Uw hond zal deze dag niet snel vergeten maar ook voor u en uw kinderen zal het een onvergetelijke dag worden. Er is een springkussen en er kan gezwommen worden in het Nuldernauw. Genoeg vertier voor iedereen!

ERKEMEDER-Hondendag 2017 wordt weer een geweldig spektakel voor het hele gezin, inclusief uw hond(en)! Als hondenliefhebber mag u deze gezelligste hondendag van Nederland niet missen!

Tijdens de hondendag moeten de honden in de omgeving van de marktkramen zijn aangelijnd.

Elke vorm van handel in dieren op het ERKEMEDERSTRAND is ten strengste verboden! Bij overtreding zal men direct gesommeerd worden het terrein te verlaten.


Hier inschrijven/reserveren